phone icon
Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 587 644

ΥπηρεσιεΣ ΔιαχειρισηΣ Εκτυπωσεων

h2

h3

h4

h5
h6

ΑΡΧΙΚΗ / Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων

Ενοικίαση Εκτυπωτών (MPS) | ΝΟΥΛΗΣ ΑΕ

 

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα, ασφάλεια, απόλυτο έλεγχο και αποφυγή λαθών κατά την διαδικασία εκτύπωσης εγγράφων στην επιχείρησή σας

 

 

Οι λύσεις Managed Print Services (MPS) και τα πλεονεκτήματά τους - Αύξηση αποδοτικότητας, Μείωση κόστους εκτύπωσης, Εξοικονόμηση χρόνου, Αποφυγή κινδύνων, Κάλυψη αναλωσίμων | Νούλης ΑΕ

 

 

Τι είναι το MPS;

Το Managed Printing Services – MPS αποτελεί μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση εκτυπώσεων, η οποία συμβάλλει καταλυτικά στην βέλτιστη αξιοποίηση μηχανημάτων εκτύπωσης εξοικονομώντας στις επιχειρήσεις χρόνο, κόπο, χρήμα, ασφάλεια, απόλυτο έλεγχο και αποφυγή λαθών.

Το MPS αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή υπηρεσία στο εξωτερικό η οποία εισήλθε στη χώρα μας τα 15 τελευταία χρόνια, με την Νούλης ΑΕ, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, να πρωταγωνιστεί στον τομέα.

 

 

Το Managed Print Services (MPS) απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις και οικιακά γραφεία, σε μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και στον εταιρικό και δημόσιο τομέα | Νούλης ΑΕ

 

Οι λύσεις Managed Print Services της Νούλης ΑΕ προμηθεύουν δωρεάν ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα, παρέχουν δυνατότητα ελέγχου, χαμηλά αναλώσιμα, αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος, διαχείριση αναλωσίμων και ευελιξία

 

Χωρίς αρχική επένδυση - πληρώνεις μόνο ότι εκτυπώσεις

Η Νούλης ΑΕ προμηθεύει ΔΩΡΕΑΝ  ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα στην επιχείρησή σας, το οποίο εκτός των άλλων σας παρέχει και δυνατότητα ελέγχου στις εκτυπώσεις (στην πρόσβαση, στον όγκο, τσην ποιότητα κλπ) τόσο σε άτομα, όσο και σε ομάδες ατόμων. Έτσι, πέρα από την ασφάλεια και τον περιορισμό της λειτουργικής σπατάλης, ο πελάτης MPS εκλαμβάνει και σημαντικά φορολογικά οφέλη σε πάγια και αποσβέσεις.

 

Όχι επιπρόσθετα κόστη

Ο πελάτης MPS εκτός από το κόστος αγοράς του μηχανήματος απαλλάσσεστε από επιπρόσθετα κόστη, όπως ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη, ενώ σε ενδεχόμενη βλάβη που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί άμεσα, αντικαθιστάται το μηχάνημα. 

 

Υψηλά επίπεδα ελέγχου

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το Managed Print Services - MPS παρέχει δυνατότητες ελέγχου και περιορισμού ατόμων και ομάδες ατόμων ως προς την πρόσβαση, τον όγκο και την ποιότητα των εκτυπώσεων που πραγματοποιούν. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η σπατάλη σε αναλώσιμα, περιορίζεται η χρήση του μηχανήματος εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη και ελαχιστοποιούνται τα κόστη της επιχείρησης.

 

Κέρδισε σε χρόνο και σε ειδικές τιμές αναλωσίμων

Ένα επιπρόσθετο όφελος με τη χρήση του Managed Print Services - MPS έχει να κάνει με τη διαχείριση των αναλώσιμων.

Πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη από τη διαχείριση αναλωσίμων εστιάζονται σε δύο επίπεδα:

1ο Επίπεδο: Το κόστος των αναλώσιμων. Η Νούλης ΑΕ προσφέρει στους πελάτες MPS ειδικές τιμές στα αναλώσιμα, ενώ εκείνοι πληρώνουν ΜΟΝΟ ότι εκτυπώνουν!

2ο Επίπεδο: Η διαδικασία προμήθειας των αναλώσιμων. Η Νούλης ΑΕ χρησιμοποιώντας συστήματα Cloud και Online Apps, παρακολουθεί την πορεία των αναλωσίμων σας και σας προμηθεύει με νέα αναλώσιμα λίγο πριν εμφανιστεί η ανάγκη. Έτσι, με λίγα λόγια διαθέτεις ένα μηχάνημα που λειτουργεί συνέχεια, δίχως να ξεμείνει από αναλώσιμα, ενώ εσύ πληρώνεις μόνο ότι εκτυπώσεις και μάλιστα σε ειδική τιμή!

 

 

Ξέρεις από πριν

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο πελάτης MPS στην Νούλης ΑΕ γνωρίζει και έχει συμφωνήσει με το συνολικό κόστος της υπηρεσίας από την αρχή της χρήσης! Έτσι, δεν έρχεται αντιμέτωπος με έκτακτα και ανυπολόγιστα κόστη. 

 

Άλλαξαν οι ανάγκες σου; Προχώρησε σε αναδιαμόρφωση

Τέλος, αν οι ανάγκες της επιχείρησης μεταβληθούν, η Νούλης ΑΕ παρέχει δυνατότητα ευελιξίας και αντικατάστασης του εξοπλισμού με νέο, που θα καλύπτει πλήρως τις νέες διαμορφωμένες ανάγκες της επιχείρησης. 

 

 

Οι λύσεις Managed Print Services (MPS) συμβάλουν σε μια επιχείρηση στο να μειώσει το κόστος εκτύπωσης έως και 25%, να ενισχύσει την ασφάλεια και προστασία των δεδομένων της και να βελτιστοποιήσει τη ροή εργασιών

 

Επένδυσε σε μετρήσιμα αποτελέσματα

Οι λύσεις MPS της Νούλης ΑΕ προσφέρουν μετρήσιμα επιχειρηματικά αποτελέσματα, λεπτομερή δεδομένα βάσει στατιστικών στοιχείων, ενισχύουν την ασφάλεια, συμβάλουν καθοριστικά στο να περιοριστούν τα έξοδα και αυξάνουν την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων!

 

 

Η ασφάλεια που απαιτείται στις μέρες μας

 

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το διαδίκτυο εμπεριέχει σοβαρούς κινδύνους για τις επιχειρήσεις, εταιρείες και οργανισμούς. Όντας συνδεδεμένοι σε δίκτυο υπολογιστών ενσύρματα ή/και ασύρματα με το φωτοτυπικό σας μηχάνημα, βρίσκεστε εκτεθειμένος σε υψηλούς κινδύνους ασφάλειας.

 

             Ακόμη και ένας εκτυπωτής, αν δεν διαθέτει συστήματα προστασίας, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλης της εταιρείας σας! 

 

| Στόχος μας είναι να απλοποιηθεί η εμπειρία εκτύπωσης των χρηστών, να βελτιστοποιηθούν οι ρυθμίσεις ασφάλειας των συσκευών της επιχείρησης και να περιοριστούν τα έξοδα σας |

 

 

Λύσεις Managed Print Services (MPS) Οι Κίνδυνοι ασφάλειας στους εκτυπωτές - Νούλης ΑΕ

 

 

Εντοπίστε τους κινδύνους σας και ξεπεράστε τους! Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για να αξιολογήσουμε τις πρακτικές που εφαρμόζετε και το επίπεδο ασφάλειας της επιχείρησής σας. 

 

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για Managed Print Services (MPS) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας το κατάλληλο μηχάνημα με βάση τις ανάγκες σας | Νούλης ΑΕ

 

 

Με μια σειρά από βραβεία, διακρίσεις και πιστοποιήσεις, με εντυπωσιακό πελατολόγιο MPS από μικρές επιχειρήσεις και γραφεία, έως πορυφαίες αλυσίδες λιανεμπορίου, είμαστε εδώ, στην αιχμή της τεχνολογίας, έτοιμοι να καλύψουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη!

Το Managed Print Services (MPS) μειώνει έως και 30% το λειτουργικός τους κόστος και απελευθερώνουν το 15% του χρόνου ενός τμήματος IT

 

- Διαμορφώνουμε και σχεδιάζουμε τη λύση που ανταποκρίνεται πλήρως στην επιχείρησή σας!

- Πληρώνεται μόνο ότι εκτυπώσετε και απολαμβάνεται τα οφέλη της Νούλης Managed Print Services (MPS)!

  

Η Υπηρεσία διαχείρισης εκτυπώσεων περιορίζει τις σπατάλες σε μελάνι και χαρτί, συμβάλλοντας τόσο στην μείωση των εξόδων των επιχειρήσεων, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Δείτε κάποια από τα διαθέσιμα μηχανήματα για MPS κάνοντας click εδώ

 

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, πείτε ότι ενδιαφέρεστε για υπηρεσία MPS και σύντομα θα σας καλέσει εκπρόσωπός μας για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε!

 

 

Think Smart, Print Smart | Αυτοματισμοί γραφείου - Νούλης ΑΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστέθηκε στην λίστα συγκρίσεων.
Δείτε την λίστα σας.

Υπάρχει ήδη στη λίστα συγκρίσεων.
Δείτε την λίστα σας.