phone icon
Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 587 644

Σχετικα με εμαΣ

h2

h3

h4

h5
h6

ΑΡΧΙΚΗ / Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία | ΝΟΥΛΗΣ ΑΕ

Σχετικά με εμάς | Νουλης ΑΕ (Θεσσαλονίκη, ποιότητα, ταχύτητα, εξυπηρέτηση, ασφάλεια, αυτοματισμοί, τεχνολογία, οικονομία, ανακύκλωση)

Η Νούλης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί μια απ’ τις πιο σταθερές, αξιόπιστες και ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες στη Β. Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμών γραφείου, εκτύπωσης και τεχνολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία έχει αναλάβει μια σειρά από ιδιαίτερα και σημαντικά έργα υψηλών προδιαγραφών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, με εξαιρετική επιτυχία.

 

Προϊόντα & υπηρεσίες

 

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο αριθμό προϊόντων, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τόσο των μεγάλων και πολύ μεγάλων επιχειρήσεων όσο και των μεσαίων, μικρών και πολύ μικρών, ενώ παρέχονται και προϊόντα ιδανικά για οικιακή χρήση.

Το αντικείμενο των σημαντικότερων δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι:

 • Εκτυπωτές
 • Πολυμηχανήματα
 • Φωτοαντιγραφικά
 • Ταμειακά συστήματα
 • Ηλεκτρονικοί υπολογιστές γραφείου
 • Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων
 • Αναλώσιμα παντός τύπου
 • Περιφερειακά συστήματα
 • Εγκατάσταση μηχανήματος σε υπάρχον δίκτυο γραφείου
 • Υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων
 • Μίσθωση (leasing) εκτυπωτικών μηχανημάτων
 • Τεχνική υπηρεσία (Service)

Τεχνογνωσία

Η πολυετής ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές τεχνολογίας παγκοσμίως, σε συνδυασμό με τα δυναμικά χαρακτηριστικά της εταιρείας, την προσήλωση, την εργατικότητα και την συνέπεια στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των επιχειρήσεων, αποτέλεσαν πολύτιμα συστατικά ανάπτυξης της εταιρείας. Τα παραπάνω δεδομένα, σε αντιστοιχία με τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής για τεχνογνωσία, αποτελεσματικότητα, άμεση εξυπηρέτηση και με επίκεντρο ένα after sales service που θα είναι δίπλα στον πελάτη, οδήγησαν την Νούλης Α.Ε. στην στελέχωση έμπειρων πιστοποιημένων τεχνικών, στη συνεχή εκπαίδευσή τους και στην εγκατάσταση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Οι συνθήκες αυτές νομοτελειακά οδήγησαν την Νούλης Α.Ε. στο να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του χώρου και να διακριθεί, αντλώντας την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, από το 2013 η Νούλης Α.Ε. διακρίθηκε από την Samsung Electronics ως το αποκλειστικό Service Center Β. Ελλάδος, από το 2017 διακρίθηκε ως HP Gold Partner & HP Service Center Β. Ελλάδος, καλύπτοντας μάλιστα και τις εγγυήσεις της Hewlett Packard, ενώ από το 2018 ορίστηκε εξουσιοδοτημένο Service Center πολλών μεγάλων κατασκευαστών, μεταξύ των οποίων της Canon, της Sharp και της Brother.

 

Διακρίσεις τεχνικής εξυπηρέτησης| Νουλης Service Center

 

Ποιότητα

Ένα ακόμη σημαντικό συστατικό στο οποίο δίνει ιδιαίτερο βάρος η Νούλης Α.Ε. είναι ο δείκτης ποιότητας των προϊόντων και η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία από το 2014 είναι πλήρως συμμορφωμένη με τα πρότυπα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015.

 

 

Πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015 | Νουλης ΑΕ

 

 

Εγκαταστάσεις

Η Νούλης Α.Ε. διαθέτει τρία (3) σημεία εξυπηρέτησης στη Θεσσαλονίκη, ένα στην Ανατολική πλευρά της πόλης, ένα στη Δυτική και ένα στο κέντρο, ενώ αναμένεται η ίδρυση του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στο λεκανοπέδιο Αττικής. Τα καταστήματα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και του Κέντρου είναι εμπορικού χαρακτήρα, εξυπηρετώντας το κοινό με τους ειδικά εκπαιδευμένους σύμβουλους πωλήσεων. Εδώ, ο πελάτης θα βρει κάποιον που θα νοιαστεί να καλύψει τις ανάγκες του, με γνώμονα την μέγιστη ικανοποίησή του. Στο κατάστημα της Δυτικής Θεσσαλονίκης στεγάζεται η έδρα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των πωλήσεων, του λογιστηρίου και του Service Center. Οι αποθήκες και το Service Center της εταιρείας δεν είναι προσβάσιμα στο κοινό.

 

 

Καταστήματα | Νουλης ΑΕ

 

Ώρες λειτουργίας κεντρικού καταστήματος:

- Δευτέρα: 08:30 - 18:00

- Τρίτη: 08:30 - 20:00

- Τετάρτη: 08:30 - 18:00

- Πέμπτη: 08:30 - 20:00

- Παρασκευή: 08:30 - 20:00

- Σάββατο: 09:00 - 14:00

- Κυριακή: Κλειστά

 

Ώρες λειτουργίας υποκαταστημάτων:

- Δευτέρα: 08:30 - 17:00

- Τρίτη: 08:30 - 17:00

- Τετάρτη: 08:30 - 17:00

- Πέμπτη: 08:30 - 17:00

- Παρασκευή: 08:30 - 17:00

- Σάββατο: Κλειστά

- Κυριακή: Κλειστά

 

Η Νούλης Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια αφουγκραζόμενη τον παλμό και τις ανάγκες της αγοράς και των επιχειρήσεων, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη καταξιωμένων επιχειρήσεων και οργανισμών, χτίζοντας ένα σημαντικά μεγάλο και αξιόλογο πελατολόγιο, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη ισχυρών μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Ενδεικτικά κάποιες από τις συνεργασίες μας:

ikea logo
intersalonika logo
technopolis logo
aerio logo
gianniris logo
deth expo logo
mantoutidis logo
iek paster logo
masoutis logo
helenic rebublic logo
apth texnologiko idrima logo
festival kinimatografou thesalonikis logo

Προστέθηκε στην λίστα συγκρίσεων.
Δείτε την λίστα σας.

Υπάρχει ήδη στη λίστα συγκρίσεων.
Δείτε την λίστα σας.